Woning met bedrijfsgebouw Industrieweg 74 & 74 A

 

Omschrijving

Object te koop aangeboden waarbij wonen en werken op één locatie gecombineerd kan worden. Het object is op een royaal perceel van circa 2.200 m² gelegen op het industrieterrein De Baarge te Staphorst. Alle uitvalswegen zijn zeer goed en binnen enkele minuten bereikbaar.

Ligging
Het object is gelegen op het industrieterrein De Baarge te Staphorst. Alle uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar. De J.J. Gorterlaan is in de directe nabijheid gelegen waardoor de A28 alsmede omliggende steden zoals Meppel, Hoogeveen en Zwolle eenvoudig bereikbaar zijn. In de nabije omgeving zijn diverse bedrijfswoningen gelegen alsmede Hofstede Motoren, Kuijers Auto’s en De Stouwe Metaal gevestigd. Het object is voorzien van een brede oprijlaan, voldoende parkeergelegenheid en een tuin welke op het noordwesten is gelegen.

Oppervlakte 
Bedrijfsruimte
Garage: circa 66 m²
Overkapping: circa 18 m²
Winkelruimte: circa 26 m²
Kantoorruimte: circa 56 m²
Bedrijfsruimte: circa 297 m²
Zolder: circa 230 m²

Bedrijfswoning
Kelder: circa 10 m²
Begane grond: circa 122 m²
Eerste verdieping: circa 121 m²
Zolder: circa 37 m²

Indeling
Bedrijfsruimte
Begane grond:
Onder de overkapping wordt toegang geboden tot de showroom. Vanuit de verbindingshal van woning naar bedrijfsruimte toegang tot:
– een werkkamer, uitgerust met een vaste kastenwand;
– een kantoor;
– een showroom;
– een kantine, onder andere voorzien van een keuken, spoelbak en afzuigkap;
– een toiletruimte met wasbak, urinoir en separaat.

Deze verbindingshal verschaft tevens toegang tot de bedrijfsruimte welke op dit moment in gebruik is als werkplaats. De achtergelegen bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur. Aan de rechterzijde is tevens een aangebouwde overkapping aanwezig en een ruime garage voorzien van drie overheaddeuren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een ruime zolder welke in diverse compartimenten is verdeeld. Een ideale opslaglocatie.

Bedrijfswoning
Begane grond:
Entree met trapopgang, meterkast, garderobe, toegang tot kelderkast en kelder, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, twee hobbykamers waarvan één is voorzien van een vaste kast. De hal biedt tevens toegang tot de bedrijfsruimte en alsmede toegang tot de keuken en bijkeuken. De keuken is onder andere uitgevoerd met een elektrische kookplaat, een combi-oven, een spoelbak, een koelkast en een vaatwasser. Daarnaast is de keuken voorzien van een gaskachel. De keuken biedt tevens toegang tot de gezellige woonkamer welke is uitgevoerd met een erker en van een gaskachel is voorzien.

De bijkeuken is voorzien van een vaste kastenwand waarachter zich o.a. de verwarmingsketel en waterontharder bevinden.

Tevens zijn de woonkamer, keuken, en de complete entree voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer, 6 slaapkamers, een kleine wasruimte (voor wasmachine en droger), en een ruim dakterras met een totale oppervlakte van maar liefst circa 120 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming, een ligbad, een inloopdouche, een wandcloset, een wastafelmeubel en een dakraam.

Zolder:
Door middel van een vaste trap is de ruime zolder bereikbaar welke veel opslagruimte biedt.

Terrein:
Naast de bedrijfswoning is een vrijstaande serre gelegen. De serre heeft een totale oppervlakte van circa 25 m² en is rondom voorzien van glas, waardoor het uitzicht geeft over de vijver en de tuin aan de voorzijde van de bedrijfswoning. Tevens bevindt zich aan de andere kant van de woning een smalle grasstrook met in totaal een oppervlakte van circa 87.5 m². Hier staan momenteel enkele fruitbomen. Vanuit de serre gezien bevindt zich aan de andere kant van de oprit nog een grasveld van circa 120 m².

Kadastrale informatie
Gemeente:  Staphorst
Sectie:         AA
Nummer:     4977
Grootte:      2.200 m²

Bestemming
Bij de gemeente Staphorst valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Staphorst’. De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’.

Opleveringsniveau
Heb object zal leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanvaarding
In overleg.

  • Objectnaam: Industrieweg 74 en 74 A
  • Locatie: Staphorst
  • Omschrijving: 2.200 m2 hal inclusief kantoorruimte